DYPPET I DANMARK SIDEN 1965

DYPPET I DANMARK SIDEN 1965

Over 50 års erfaring med levende lys

Siden 1965 har Diederich Lys dyppet sine lys i Hasselager lidt uden for Aarhus. Det gør os til Danmarks ældste lysstøberi med fast produktion i Danmark, og det er vi stolte af. Ikke mindst fordi vi stadig støber vores lys efter stolte håndværkstraditioner og af særligt udvalgte råvarer. Det giver en kvalitet i en klasse for sig. Uanset farve og form er et Diederich lys certificeret sodfri og dyppet i Danmark.

Vores sortiment spænder over 2000 unikke lysvarianter fordelt på forskellige størrelser, farver og finish som f.eks. børstede, flerfarvede eller lakerede lys samt lys med silke- eller tampontryk.

Vores kunder er vigtige for os.

Vi er en traditionsrig og loyal produktionsvirksomhed, som arbejder tæt sammen med vores kunder for at imødekomme deres ønsker og behov.

Det betyder, at vi produktudvikler i tæt samarbejde med vores kunder – så de også kan levere lige præcis de kvalitetslys, de brænder for – om det er designbrands, livsstilsbutikker eller blomsterhandlere.

Da vi producerer i Danmark og råder over stor lagerkapacitet har vi altid kort leveringstid på store såvel som små ordrer.

Har du forelsket dig i nogle bestemte lys eller farver, og er i tvivl om, hvor du kan få fingrene i dem, så kontakt os endelig, og så hjælper vi dig på vej.

flame