KONTAKT OS

KONTAKT OS

Diederich Lys er på en mission om at sprede stemning og hygge i alle hjem, på arbejdspladser, til fest eller fornøjelse, og som forhandler er du velkommen til at følge med. Vi henvender os til virksomheder og forhandlere, der ønsker at tilbyde forbrugerne håndlavede kvalitetslys fra Danmark.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Er du i tvivl om brændetider, lystyper, farver eller ønsker du at lægge en ordre, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også altid skrive en e-mail til os på info@dlys.dk eller ringe på telefonnummer 

+45 86 28 35 46.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores adresse er

Birkegårdsvej 9

8361 Hasselager
Danmark

PAUL CHRISTEN

Paul er ejeren og står for den daglige ledelse af virksomheden. Han er bindeleddet mellem produktionen og vores kunder, og står desuden for indkøb af de bedste råvarer. Han bidrager aktivt til udviklingen af både produkter og driften af virksomhedens kommercielle aktiviteter.

Jowita

Jowita er ansvarlig for virksomhedens kommercielle aktiviteter på det polske marked. Hun arbejder med salg og marketing, og er ansvarlig for kundeservice for vores tyske kunder.

flame